8 Aralık 2011 Perşembe

Olmaz olmaz demeyin! Oto için yara bandı işte budur...

İnsanoğlu durmadan bir şeyler düşünüyor ve üretiyor. Bunlardan biri de arabalar için yara bandı...

Park ederken gene sağ kapıyı çizdiniz ve artık kaportacının en sevdiği müşteri olmak istemiyorsunuz. Manyetik yara bandı Auto Aid ile arabanızın yaralarını sarın! Çizikleri, darbeleri, pası kamufle edin...

Sinyal vermiştiniz, kavşağa yavaş girmiştiniz ama gene gelip sizi buldular... Ne kadar usta bir sürücü olduğunuza eminiz (!), ama büyük şehir trafiği işte...

Her ufak kaza sonrası kaportacının yolunu
tutmaktan bıktıysanız, ama arabanızdaki çizikler, darbeler ve paslı bölgeler de canınızı sıkıyorsa size dev bir yara bandı lazım!

Auto Aid kolayca arabanızın kaportasına yapışır. Manyetik yapısıyla arabaya zarar vermez. İstediğiniz zaman iz bırakmadan çıkarılabilir. Çizikleri, darbeleri, pası kamufle eder; kötü görüntüyü engeller. Hatta torpidoda bulundurduğunuz yedeği, çarptığınız araca yapıştırdığınızda küplere binen sürücüyü güldürebildiği, havayı bir anda yumuşattığı da tecrübeyle sabittir.

Yara bandının iyileştirici ve onarıcı bir etkisi henüz görülmedi. Eğer Auto Aid'i yapıştırdığınız yer bir süre sonra kendi kendine düzelirse koşarak oradan uzaklaşın!

Her pakette bir adet bulunur.

Kaynaklar:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder