9 Aralık 2011 Cuma

Smartphone Teknolojisi ile Taşınabilir Ultrason Görüntüleme Cihazı

Mobius, konvansiyonel ultrason cihazlar için uygun bir ve uygun fiyatlı bir alternatif sunan bir akıllı telefon tabanlı ultrason görüntüleme sistemi.

ABD şirketi Mobisante göre , dünya nüfusunun yüzde 70'inden fazlasını onlar genellikle çok pahalı ve yeterince taşınabilir değildir, çünkü, ultrason cihazları erişimi olmayan. Ancak, kısa bir süre önce başlatılan Mobius - tabanlı bir akıllı telefon ultrason görüntüleme sistemi - kullanışlı ve uygun fiyatlı bir çözüm sunmak için umuyoruz.

Mobius cihaz ve karın sonda nerede olurlarsa
olsunlar, tıp uzmanları ultrason görüntüleri ve videolar çekmek için izin verecek şekilde tasarlanmış, veya WiFi uyumlu bir mobil ağ üzerinden uzak sağlayıcılar ile bilgi paylaşımında. Cihaz "2.75" 5,1 şiddetindeki Windows tabanlı tablet ile uyumlu bir sürümü daha büyük bir ekran ve daha yüksek görüntü çözünürlüğü ile kalkınma da ancak, bir cebe sığabilir. Kardiyak ya da vasküler örneğin - Kullanıcılar tarama başlamadan önce hasta muayene türü yer alıyor seçin. Ultrason görüntüleri daha sonra kontrast ve yoğunluğu ayarlanabilir ve yazılım da ölçümlerini hesaplamak ve metin ekleyebilirsiniz. Bu arada, bir kamera telefon, e-posta yoluyla paylaşılan ya da bir PC'ye kaydedilebilir dış görüntü ve video çekebilirsiniz. Maliyet USD 7495 - hızlı tanı kolaylaştıracak ve afet kurtarma ekipleri ve mobil tıp uzmanları için ideal olacaktır Mobisante cihaz ve prob inanıyoruz. Aşağıda daha ayrıntılı olarak video Mobisante açıklıyor:



Mobius cihaz arama veya metin mesajları yapmak ve almak için kullanılan olamaz not edilmelidir, ne de diğer akıllı cihazlarda prob kullanılabilir. Ancak, bol ilham akıllı teknoloji kullanarak daha erişilebilir diğer tıbbi testler yapmak umuduyla girişimciler için burada bulunuyor.

Kaynaklar:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder