9 Aralık 2011 Cuma

Web Bağlantılı Kişiselleştirilmiş Mini Gazete Yazıcısı

Küçük Yazıcı, kullanıcıların, daha sonra minyatür bir gazete olarak yazdırır bir dizi yayınlar abonelikleri kurmak için olanak sağlar.

Çeşitli uygulamalar zaten mevcut iken, şu ana kadar bu bilgi sadece bir bilgisayar, tablet ya da akıllı telefon ile ekranda izlenebilir olabilir, kişiselleştirilmiş bir yer haline günlük haberleri, uyarıları ve güncellemeleri harmanlamak için.  Ancak, Londra merkezli tasarım ajansı BERG yarattık Little Yazıcı, kullanıcıların, daha sonra minyatür bir gazete üzerine yazdırır bir dizi yayınlar abonelikleri kurmak sağlayan bir cihaz.

Küçük Yazıcı, kullanıcının ilk olarak, onların akıllı telefon aracılığıyla abone olmak istediğiniz kaynakları veya yayınlar seçmenizi gerektirir. BERG kullanıcılar, haber başlıkları abone, kendi spor izlemek, yapılacaklar listesi, doğum günleri hatırlattı yönetmek ve onların arkadaşları Check-in nerede olduğunu görmek özgü az sağlayan başlatmak için Arup, oturaklı, Google, Guardian ve Nike ile ortaklık kez. Ne kadar sıklıkla
Küçük Yazıcı, her zaman ve çıktısı oluşturur Kullanıcılar ayrıca seçebilirsiniz; BERG, sabah ve akşam gazetesine benzer, günde iki kez öneririz. Cihazın kendisi, küçük bir birim, kullanıcının geniş bant yönlendirici takılı kablosuz olarak bağlanan bir mürekkepsiz, termal yazıcı, içerir. Küçük Yazıcı BERG yazılım güncellemeleri otomatik olarak yükleyebilirsiniz BERG Cloud tarafından kontrol edilir. Aşağıdaki video, daha ayrıntılı olarak Little Yazıcı gösterir:



BERG 2012 yılında Little Yazıcı için emir alarak ve yayınlar için fikirlere sahip ortaklar arıyoruz. Bir günlük başlıkları halinde marka açmak için yer almak için?




Kaynaklar: 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder